Skip to main content
Omgeving

Pionier in een bloeiend stadscentrum

De Foyer wordt gerealiseerd aan de Burgemeester van Willigenlaan op het terrein van het voormalige hoofdkantoor van D-Reizen. Deze locatie ligt op een fantastische plek direct aan het stadscentrum van Hoofddorp. De gemeente heeft grootse ambities met dit stadscentrum. Het gaat dé plek worden om te wonen, te leven, te werken en natuurlijk om te winkelen. Reuring, gezelligheid, ontspanning, je vindt het hier straks allemaal.

Voor zowel het Raadhuisplein als het Stadspark, Hyde Park en de Binnenweg staan mooie plannen op stapel. Er komen veel nieuwe woningen bij, maar er is ook heel goed nagedacht over de kwaliteit van leven. In het stadscentrum wordt daarom volop ingezet op groen, rust, ruimte en horeca waardoor er een ideale balans ontstaat tussen wonen, werken, recreëren en ontspannen.

Wandelen in het park, een drankje op het plein

Het Raadhuisplein, dat praktisch naast De Foyer ligt, wordt een centrale ontmoetingsplek met diverse voorzieningen zoals horeca en terrassen en volop gezelligheid. Hier kom je straks om vrienden te ontmoeten voor een drankje en een hapje. Vanaf jouw appartement in De Foyer ben je er zo. Het Stadspark wordt het groene hart van het centrum. Wandelen, ontspannen of sporten, het park is er de ideale plek voor.

Samenhang

Een optimale balans

Bij de bouw van het appartementencomplex wordt niet alleen gekeken naar de diversiteit en de kwaliteit van de woningen, maar ook naar de samenhang tussen de verschillende gebouwen in het stadscentrum. De hoogte, de plekken waar wordt gebouwd, de afwisseling tussen woningen en voorzieningen. Er wordt gezorgd voor een optimale balans om het gebied zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Locatie

De perfecte locatie om te wonen

Kies je voor een appartement in De Foyer, dan weet je zeker dat je heerlijk woont. Nabij een bloeiend stadscentrum met alles om je heen dat je nodig hebt. Groen, rust, ruimte, vermaak en alle benodigde voorzieningen bij de hand. Woon je hier eenmaal, dan wil je nooit meer weg.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van De Foyer

Schrijf mij in!

Raadhuisplein 306A, 2132 TZ Hoofddorp
023-3033484
nieuwbouw@mooijekindvleut.nl

De Foyer is een ontwikkeling van EQUILIS Nederland